Ακύρωση παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.Εάν έχετε ήδη κάνει την παραγγελία σας και έχετε λογαριασμό πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολιτική επιστροφών

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τονίζεται ότι μπορεί να γίνει μόνο αλλαγή προϊόντων και όχι επιστροφή χρημάτων.

Λυπούμαστε αλλά δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα που ανοίκουν στην περσυνή σεζόν (συνήθως είναι όλα τα εκπτωτικά προϊόντα με εκπτώσεις μεγαλύτερες από  -50%).

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο sucasashop@gmail.com ή τηλεφώνου 2155159632 για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής.

Τα έξοδα της επιστροφής – επαναποστολής – αλλαγής τα αναλαμβάνει το SUCASA για όλη την Ελλάδα. Για την Κύπρο τα αντίστοιχα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Το κατάστημά μας δέχεται μόνο μία αλλαγή για κάθε προϊόν. Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γίνει σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του (δηλαδή 10 ημέρες που ο πελάτης παρέλαβε το προϊόν πρέπει να έχουμε εμείς παραλάβει). Η επαναποστολή – αλλαγή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το ανάλογο προϊόν που επιθυμείτε (π.χ. μεγαλύτερο μέγεθος), το ποσό της αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος πιστώνεται στο λογαριασμό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε.

TOP

10% OFF σε όλα τα μη εκπτωτικά προϊόντα, με τον κωδικό HAPPYSUCASA