Ακύρωση παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας. Εάν έχετε ήδη κάνει την παραγγελία σας και έχετε λογαριασμό πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολιτική επιστροφών

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών ξεκινώντας από την επόμενη ημέρα της παραγγελίας.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο είδος ή μέγεθος.

Τα έξοδα της επιστροφής – επαναποστολής, είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Για την Κύπρο τα αντίστοιχα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Το κατάστημά μας δέχεται μόνο μία αλλαγή για κάθε προϊόν.

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος που αγοράστηκε με τον εκπτωτικό κουπόνι, η έκπτωση που προκύπτει από τον εκπτωτικό κωδικό εφαρμόζεται μόνο στην πρώτη αγορά. Σε περίπτωση αλλαγής, δεν εφαρμόζεται ξανά ο εκπτωτικός κωδικός στο νέο προϊόν και εσείς χρεώνεστε με την πιθανή διαφορά που προκύπτει, εάν το κόστος του νέου προϊόντος είναι υψηλότερο.

Λυπούμαστε αλλά δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα που ανήκουν στην περσυνή σεζόν (συνήθως είναι όλα τα εκπτωτικά προϊόντα με εκπτώσεις μεγαλύτερες από  -50%).

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα ΔΕΝ πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο sucasashop@gmail.com ή τηλεφώνου 2155159632 για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται άμεσα εντός 5 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων, πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό Paypal που χρησιμοποιήθηκε κατά την παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας. Ειδικά για τις περιπτώσεις της πληρωμής με αντικαταβολή, η επιστροφή θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό που εσείς θα μας υποδείξετε. Το ποσό που θα σας επιστραφεί είναι η αξία του προϊόντος και όχι η αξία των μεταφορικών ή της αντικαταβολής. 

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων εντός Ελλάδας, επιστρέφεται το ποσό της παραγγελίας μείον του ποσού των εξόδων μεταφοράς 10€ (6€ έξοδα αποστολής προς τον πελάτη και 4€ έξοδα αποστολής για επιστροφή της παραγγελίας πίσω στο κατάστημα). 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

  1. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε εκπτωτικά προϊόντα ή σε προϊόντα που αγοράστηκαν με εκπτωτικό κωδικό.
  2. Στην περίπτωση που αγοράσετε ένα προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επιλέξετε την μέθοδο παραλαβής «Παραλαβή από το κατάστημα» (local pick up), ισχύουν τα παρακάτω:

    Εάν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή ηλεκτρονικά, και επισκεφτείτε το κατάστημα για να παραλάβετε το προϊόν, έχετε τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε και εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων.

    Ωστόσο, έπειτα από την αγορά του προϊόντος (είτε ηλεκτρονικά είτε στο φυσικό κατάστημα), την παραλαβή του και την αποχώρησή σας από το κατάστημα,η επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή.

 

Για κάθε σχετικό ζήτημα επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail στο sucasashop@gmail.com ή τηλεφώνου 2155159632 για να σας δοθούν οδηγίες για την διαδικασία επιστροφής.

 

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, το SU CASA SHOP διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος λόγω καταχρηστικότητας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Για επιστροφή ή μη παραλαβή προϊόντων από χώρες εκτός ΕΕ, είναι πιθανό να προκύψουν επιπλέον κόστη εκτελωνισμού και δασμοί εισαγωγής στην χώρα αποστολής, τα οποία επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. 

TOP

10% OFF σε όλα τα μη εκπτωτικά προϊόντα, με τον κωδικό HAPPYSUCASA