Πολιτική Ακύρωσης/ Επιστροφών

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.Εάν έχετε ήδη κάνει την παραγγελία σας και έχετε λογαριασμό πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολιτική επιστροφών

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τονίζεται ότι μπορεί να γίνει μόνο αλλαγή προϊόντων και όχι επιστροφή χρημάτων.

Λυπούμαστε αλλά δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα προσφοράς (προϊόντα προσφοράς είναι όλα τα εκπτωτικά προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες του eshop.

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και μπορεί να επιλέξει όποια κούριερ αυτός επιθυμεί. Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γένει σε διάστημα 10 ημερών από την παραλαβή του (δηλαδή 10 ημέρες που ο πελάτης παρέλαβε το προϊόν πρέπει να έχουμε εμείς παραλάβει). Η επαναποστολή – αλλαγή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το ανάλογο προϊόν που επιθυμείτε (π.χ. μεγαλύτερο μέγεθος), το ποσό της αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος πιστώνεται στο λογαριασμό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε.

Για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνει τον πελάτη και κοστίζει 4€ για όλη την Ελλάδα.

Επίσης μπορείτε να καλέσετε την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ courier και να τους ζητήσετε να έρθουν να παραλάβουν το δέμα από το χώρο σας, χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση. 

TOP

10% OFF σε όλα τα μη εκπτωτικά προϊόντα, με τον κωδικό HAPPYSUCASA

X